Senaste nyheterna

Saltsjöbadet i Ystad

indago Sverige

Vi behöver alla avkoppling någon gång. Från jobbet, familjen, vardagen eller vad det nu är som stressar upp en. Vi har tipsat om en massa hotell i utlandet men den här gången delar vi med oss av ett hotell som finns på hemmaplan.

Tätorten Ystad

Vid Skånes sydkust hittar vi Ystad. Första gången ortnamnet omtalades var 1244, och då som ”Viistatha”. Genom alla decennier har staden utvecklats och hunnit vara både en militärstad, filmstad och skolstad. Idag är det en populär turiststad med en hamn som erbjuder resor till både Polen och Bornholm.

Ystad Saltsjöbad

På Ystad Saltsjöbad kan du unna dig allt från massage till tre-rätters middag. Du kanske vill unna dig en belöning efter att ha fått ett nytt jobb? Eller så driver du företag och har en auktoriserad revisor som intygat att företaget håller hög kvalitet? Oavsett så finns det alltid tillfälle att unna sig själv något extra gott.

Tillgängliga rum

Det finns olika rum tillgängliga att välja mellan beroende på hur du vill bo. Standardrum, svit, superior rum och juniorsvit är några av rummen som finns tillgängliga. Antingen kan du välja ett rum med utsikt mot poolen eller så kan du välja ett rum med utsikt mot havet. Vi rekommenderar så klart utsikt mot havet.

Spabehandlingar

Ett besök hos Ystad Saltsjöbad är inte komplett utan spabehandling. Välj mellan en helhetsupplevelse på Salt Creek Spa eller boka en ansiktsbehandling. Inne i spa-området finns dessutom en uppvärmd swimmingpool, jacuzzi och en bastu. För den modiga som vill svalka sig finns även en isvak. I varje omklädningsrum finns en ångbastu.

Att slappna av behöver du inte göra på hotellrummet. På ovanrummet finns en relax-avdelning med stora sköna sängar som inbjuder till avkoppling. Välj mellan utsikt över Östersjön eller ett rum med en sprakande brasa.

Comments are currently closed.