Senaste nyheterna

Grand Hyatt Hong Kong

admin Asien

Hotellen i Hong Kong har en varierande standard men när det gäller Grand Hyatt Hong Kong får du det absolut bästa som ett hotell kan erbjuda.

Hong Kong är en extremt fascinerande plats med en stadspuls som få andra städer kan mäta sig med. De flesta som besöker Hong Kong väljer ett hotell beläget på Hong Kong-ön och det är också här som Grand Hyatt ligger. Detta lyxhotell har över 500 rum och bor du i en av sviterna högre upp har du en helt fantastisk utsikt över Victoria Harbour. Hotellets centrala läge gör att du har promenadstånd till stadens kongresscenter (HKCEC) och bland Grand Hyatts gäster märks också många affärsresenärer.

Grand Hyatt hotell i Hong Kong
Rum på Grand Hyatt hotell i Hong Kong

Som gäst till hotellet kan du använda dess moderna gym och spa. Det finns också en uppvärmd utomhuspool som mäter hela 50 meter. Gillar du tennis finns det även möjlighet att spela på en av Grand Hyatts banor.

Poolområdet på Grand Hyatt  hotell i Hong Kong
Poolområdet på Grand Hyatt

Alla rummen på Grand Hyatt har fönster som går från golvet ända upp till taket. Självfallet är det utrustade med stor-TV och badrummen är utrustade med marmor och diverse badprodukter.

Allt på Grand Hyatt är exklusivt så räkna med att det kostar en slant att bo här. För ett dubbelrum får du räkna med att betala 4-5000 kr per natt så detta hotell är inget för de som håller hårt i plånboken. Om du däremot har råd att bo här går det faktiskt att garantera en fantastisk vistelse.

Klicka här för mer information om hotellet och dess priser samt möjligheten att genomföra din bokning online.

Övriga hotell i Hong Kong

Om du planerar ett besök till Hong Kong och gör en sökning på ”Hotell Hong Kong” kommer du snabbt märka att det finns ett rikligt utbud i diverse prisklasser. Hotell som Grand Hyatt ligger i den absoluta toppklassen både när det gäller både standard och pris men det finns också ett riktigt bra utbud av lite billigare hotell i Hong Kong. Standarden är självfallet betydligt lägre men det går att hitta ett och annat guldkorn. Ett tips är att noga läsa omdömen och recensioner av hotellen och har du möjlighet att vänta med din bokning går priserna i allmänhet ner då hotellen inte vill riskera att rum står tomma.

Tips på saker att göra i Hong Kong

Det finns självfallet massor av saker att se och göra under en vistelse till Hong Kong. Bor du på Grand Hyatt är det åtminstone två saker du inte ska missa.

Star Ferry

Ett par minuter från Grand Hyatt ligger terminalen för Star Ferry som trafikerar passagerarfärjor över Victoria Harbour. Det finns många sätt att ta sig över till Kowloon från Hong Kong-ön men som turist bör du ta färjan åtminstone en gång. Star Ferry har trafikerat Victoria Harbor sedan slutet av 1800-talet och erbjuder fortfarande en helt unik vy över Hong Kong från havet.

Victoria Peak

Har du nu sett Hong Kong från vattnet är det inte en så dum idé att se staden från luften. Victoria Peak är Hong Kongs högsta punkt och en mycket populär destination för både stadens invånare och turister. Väl uppe på toppen kommer du bort från stressen och hetsen i staden samtidigt som har en helt fantastisk utsikt över Hong Kong.

Mycket nöje!

Comments are currently closed.