Senaste nyheterna

Delano South Beach Miami

admin Nordamerika

Miami har sakta men säkert blivit ett allt hetare resmål för oss svenskar och numera finns det flygbolag som erbjuder direktflyg från Sverige till Florida. Tar du dig till Miami ska du inte missa Miami Beach och vill du verkligen partaja ska du ta dig till den södra delen som (full logiskt) kallas South Beach.

De flesta som åker till Miami väljer ett hotell på Miami Beach och det är här du finner det berömda art déco-distriktet. Många av hotellen här är byggda i art déco-stil men det finns även flera nybyggda hotell längs med denna myllrande strand. Väljer du att bo på Delano South Beach kommer du garanterat få en trevlig vistelse i Miami.

Om Delano South Beach hotell

Delano South Beach ligger ”mitt i smeten” på South Beach och du har den mjuka sandstranden rakt utanför entrén. Många väljer dock att koppla av vid hotellets poolområde där det bland annat finns privata pooltält.

Hotell Delano South Beach i Miami
Pooltälten på Delano South Beach

Hotellet har också ett väldigt populärt Aqua Spa belägget på taket där du njuta av diverse behandlingar. Som gäst till hotellet har du också ett välutrustat gym som är öppet dygnet runt.

Det som gör Delano South Beach till en given succé om du besöker Miami är dock läget. Precis vid stranden och promenadavstånd till alla restauranger, barer och klubbar som gjort South Beach berömt världen över.

Klicka här för priser och bokning av rum.

I närheten

Delano South Beach ligger i det absolut bästa läget på South Beach. På kvällarna är det hit alla festsugna människor i Miami åker men det finns även massor av saker att se och göra under dagtid.

Shopping

Från hotellet har du promenadavstånd till två av de hetaste shoppingområdena i Miami. På gågatan Lincoln Road varvas uteserveringar med butiker och gallerior som erbjuder de mesta inom allt från design till kläder. Vill du se den absolut mest exklusiva shoppingen i Miami har du också promenadavstånd till Collins Avenue där du finner de stora modehusens butiker.

Övrigt

Är shopping inte din grej har du bara ett par minuters promenad från hotellet till bland annat Miami Beach Botanical Garden och Bass Museum of Art.

Övriga hotell i Miami

Delano South Beach är ett riktigt bra hotell men ska vi vara helt ärliga är det inte det billigaste alternativet i Miami. Är du intresserad av tips på bra hotell i Miami rekommenderar vi Hotellmiami.nu. Där finner du tips och presentationer av prisvärda hotell i Miami som du kan boka online. Alla hotellen har även mängder av recensioner från tidigare gäster som förhoppningsvis kan hjälpa dig i ditt beslut.

Lycka till!

Comments are currently closed.